Over Belize Vakantie


Algemene Informatie BelizeVakantie.nl

Belize Vakantie is gespecialiseerd in reizen naar Belize. Van lastminute zonvakantie’s tot speciaal samengestelde groepsreizen, rondreizen, en cultuurreizen naar Belize, u vindt het op BelizeVakantie.nl. BelizeVakantie.nl maakt met veel plezier een offerte voor uw reis op maat!

De website wordt dagelijks ververst met de mooiste vakantiereizen naar Belize, de goedkoopste aanbiedingen en de voordeligste lastminutes naar Belize.

BelizeVakantie.nl is onderdeel van Vakantiestunt B.V. Vakantiestunt B.V. is vele jaren geleden opgericht als reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. Inmiddels is Vakantiestunt B.V. uitgegroeid tot internetreisbureau, voornamelijk gespecialiseerd in de wederverkoop van vakantiereizen van diverse vooraanstaande reisorganisaties.

Voor uw en onze zekerheid is Vakantiestunt B.V. (en daar vallen ook alle geboekte reizen via BelizeVakantie.nl onder) aangesloten bij het Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).. Zo kunt u ten allen tijden vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Contact Belize Vakantie:

VakantieStunt B.V.
De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

T: 0900-0977 (18ct. per min.)
T: +3238081021 (België)
E: info@VakantieStunt.nl, info@duikreizen.nl
www.VakantieStunt.nl

Bankgegevens Belize Vakantie:

VakantieStunt B.V. IBAN: NL27RABO0334487773
BIC: RABONL2U

ING: ING IBAN: NL97 INGB 0006 3010 43
BIC: INGBNL2ABelizeVakantie.nl - Vragen en boekingsvoorwaarden